Fuld returret

14 dages fortrydelsesret

Sikker betaling

Køb med sikkerhed

Fri fragt

v/ min. kr. 750 pr. ordre

Stor fysisk butik

Motorvej E45 - Afkørsel 33

Borddækning og Bordpynt til Studenterfest

oprettet d. under Fest

Gør studenterfesten ekstraordinær

 

Studenterfesten er en bemærkelsesværdig begivenhed, hvor unge studerende fejrer deres afslutning på gymnasietiden og begyndelsen på en ny fase af deres liv. Det er en tid fyldt med glæde, stolthed og festligheder. En vigtig del af studenterfesten er en smukt dækket bord, der skaber en festlig atmosfære og forhøjer stemningen for de festglade gæster. Her er nogle idéer til at skabe en mindeværdig borddækning og bordpynt til studenterfesten.

studenterfest borddækning

 


Når du tænker på borddækning til en studenterfest, er det vigtigt at overveje temaet og farveskemaet. Ofte er røde eller blå og hvide farver forbundet med studenterfesten, da de symboliserer studenterhuen og den akademiske tradition. Brug disse farver som udgangspunkt for din borddækning og vælg duge, servietter og stofbånd i disse farver. Hvis du ønsker at tilføje lidt ekstra flair, kan du også inkludere farverige detaljer eller tilbehør, der matcher studenterens personlighed eller interesser.

En kreativ idé til bordpynt er at bruge miniaturestudenterhuer som stedkort- eller servietringe. Dette giver en personlig touch til borddækningen og fungerer som en unik souvenir for dine gæster. Du kan også tilføje blomsterdekorationer i studenterfestens farveskema. Røde og hvide roser, liljer eller gerberaer skaber en smuk kontrast og tilføjer elegance til bordet. Arranger blomsterne i vaser eller små krukker og placér dem som midtpunkter eller som del af en løber langs bordet.

rød serviet med studenterhuer

Brug eventuelt en ekstra serviet som bordskåner, så holder du studenter temaet hele vejen igennem.

blå borddækning til studentergilde

Hvis du ønsker at tilføje et festligt touch til borddækningen, kan du dekorere med konfetti, serpentiner eller små festlige rekvisitter som symboliserer studenterfesten. Disse små detaljer kan spredes rundt omkring tallerkenerne eller bruges som dekorationer på tallerkenerne selv. Du kan også bruge bånd eller båndsløjfer til at binde servietterne sammen og skabe et mere elegant udseende.

bordpynt til studenterfest

 

En anden måde at skabe en iøjnefaldende borddækning er ved at tilføje lys i studenterfestens farve. Brug levende lys som fyrfadslys eller lanterner for at skabe en intim og hyggelig atmosfære. Placer dem i midten af bordet eller rundt omkring som ekstra dekorationer. Du kan også bruge LED-lys eller lyskæder for at tilføje et moderne twist til borddækningen.

Husk også at overveje praktiske aspekter af borddækningen. Sørg for, at bordet er tilstrækkeligt stort til at rumme alle gæster og maden. Vælg tallerkener, bestik og glas, der passer til temaet og farverne.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar