Jeanne d'Arc Living - Vintage Paint / Kalkmaling

Her finder du vores udvalg af den skønne Vintage Paint/Kalkmaling fra Jeanne d’Arc Living. Denne kalkmaling er specielt udviklet og velegnet til at forvandle dine møbler til smukke klenodier med et strejf af fransk og nordisk landstil. Kalkmalingen har den egenskab, at den tilfører patina og giver det vintage look gamle møbler har. Malingen er af høj kvalitet og desuden miljøvenlig og så er den lavet efter gamle opskrifter, hvilket giver malingen dens autentiske matte finish. Kalkmaling er let at bruge og har en rigtig god dækkeevne. Serien består indtil videre af 36 naturlige skønne farver som fås i 100 ml. og 700 ml. Samt den metalliske kalkmaling på 200 ml.

Efterbehandling

Når du har malet med kalkmalingen, anbefaler vi, at du efterbehandler dit møbel med en voks fra Jeanne d’Arc Living. Voksen giver en vandafvisende overflade og gør dine færdige maleprojekter mere modstandsdygtige og lettere at rengøre for snavs og støv. Voksen findes i to forskellige størrelser, afhængigt af dit behov, og i mange forskellige farver og toner, alt efter hvilket udtryk du ønsker i dit færdige projekt.

Ønsker du en helt gennemført vintage stil så giv dit møbel prikken over i'et med vintage dekorationsmotiver - eller brug vintage stencils (maleskabeloner) til at male motiverne direkte på.

Find inspiration og mere tilbehør her

1-36 of 102
1-36 of 102