Jeanne d’Arc Living – Vintage Wax

Skøn Antique Wax fra Jeanne d’Arc Living som kan bruges til efterbehandling af dine møbler, når du har malet med kalkmalingen. Denne voks giver en vandafvisende overflade og gør dine færdige maleprojekter mere modstandsdygtige og lettere at rengøre for snavs og støv. Voksen findes i to forskellige størrelser, afhængigt af dit behov og i forskellige farver og toner alt efter hvilket udtryk du ønsker i dit færdige projekt.

19 vare(r)
19 vare(r)

Efterbehandling

Du kan gøre møblets overflade mere modstandsdygtigt ved at efterbehandle med Vintage Antique Wax eller mat lak som også er fra Jeanne d'Arc Living. Vi anbefaler at du efterbehandler dine færdige maleprojekter med voks eller lak, specielt ved større møbler som borde, kommoder, reoler m.m., da disse kræver aftørring med klud eller andet for støv og snavs.

Forskellen på voks og lak

Forskellen på voks og lak er at voksen med tiden slides af og derfor kræver genbehandling. Lakken derimod er holdbar og kræver ofte ingen efterbehandling. Begge produkter efterlader en fin mat overflade, når det altså er den matte lak som bruges. Det er dog værd at nævne, at hvis voksen poleres meget hårdt op, bliver den mere modstandsdygtig overfor vand og rengøring. Lakken er meget modstandsdygtig og kan stå imod ringe fra glas, flasker, urtepotter eller andet. Generelt er voksen lidt mere sart en lakken. Men da voksen findes i forskellige farver, kan du med voksen lettere få det udtryk frem som du ønsker.

Voks i forskellige farver

Forskellen på de mange forskellige vokse fra Jeanne d’Arc Living er udelukkende farven! De hvide og mere lyse vokse giver en mælket overflade, specielt i penselstrøgene. Det er også disse lyse farver som giver det mere nordiske/skandinaviske bolig look. Den brune eller de mørkere vokse frembringer et mere slidt og gammelt look som giver den samme fremtoning som den franske landstil.

Brug for hjælp eller vejledning???

Har du brug for vejledning eller har du spørgsmål til vores sortiment af Antique Wax? Så er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige butikspersonale, som vil hjælpe dig med dine spørgsmål. Kontakt eller find Gavlhuset.

Kom også gerne på besøg i vores 600 kvm. hobbybutik i Haverslev. Her finder du masser af inspiration og idéer til kreativitet til hjemmet, DIY kalkmaling og masser af andre kreative projekter til boligen.