Fragt & Levering

 Fragt:

Gavl-Huset sender alle forsendelser som pakker med Postdanmark, med mindre andet specifikt er aftalt. Vi sender din pakke indenfor 1-2 hverdage og ellers kontakter vi dig. Vi vil gøre opmærksom på, at det ikke er alle varer vi har på shoppen, som er i butikken, men vi har fra-dag-til-dag levering ved de fleste af vores leverandører og derfor er de her. Det giver også dig mulighed for at bestille varer, som ikke lige pt. er i butikken.


Ved køb over kr. 750,00 - leverer vi fragtfrit. 
Køb under kr. 750,00 - tillægges fragt efter POSTNORD's gældende takster.

Små forsendelser der ikke vejer og fylder ret meget kan efter aftale fremsendes som brev, dette er billigere, men er alene på købers ansvar. 
Det vil sige at brevet ikke kan spores hos Postdanmark og Gavl-Huset dækker ikke forsendelser der eventuelt ikke når frem.

 

Returnering/fortrydelse:

Du har selvfølgelig altid ret til at fortryde dit køb hos Gavl-Huset, dog skal dette ske inden 14 dage efter levering. Varen skal returneres i original emballage (for så vidt at den er indpakket fra Gavl-Huset), i samme stand og samme mængde som den er modtaget.
Varer der returneres uden frankering eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark - ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Returvarer, tydeligt mærket RETURVARER, sendes til:
Gavl-Huset
Industriparken 1, Haverslev
9610 Nørager

Du får naturligvis dine penge refunderet, dog fratrukket forsendelsesomkostninger. Der går normalt 3-5 dage efter vi har modtaget dine returvarer, til vi har kontrolleret varerne og overført pengene til din konto.r kontrolleret varerne og overført pengene til din konto.