• OnlineGavekortvalgfritbelb-02

Online - Gavekort - valgfrit beløb

Giv et gavekort til en du holder af! Gavekortet kan bruges både på Gavlhusets webshop og i Gavlhusets fysiske butik i Haverslev. Gavekortet kan automatisk afsendes til gavekort-modtagerens email på en dag efter dit valg - f.eks. på vedkommendes fødselsdag.


Vejledning:


Vælg beløb: Du kan vælge et standard beløb eller vælge at indtaste et tilpasset beløb efter eget valg.
Navn (afsender): Indtast navnet på vedkommende, som giver eller bestiller gavekortet. Det vil fremgå på selve gavekortet, at gavekortet er fra denne person.
E-mail (afsender): Indtast e-mail på vedkommende, som giver eller bestiller gavekortet. Der bliver sendt en kopi af gavekortet til denne mail.
Modtager navn: Indtast navn på modtager af gavekortet. Det vil fremgå på selve gavekortet, at gavekotet er til denne person.
Modtager e-mail: Indtast e-mail på vedkommende, som skal modtage gavekortet. Ønsker du ikke at overlevere gavekortet via e-mail kan ud skrive din egen email her, og i stedet printe gavekortskoden eller lave et hjemmelavet gavekort.
Levering dato: Klik på det lille kalender ikon i højre side, og vælg hvornår gavekortet automatisk skal afsendes til modtagers email. Du kan også indtaste dato manuelt i følgende formatering: dd/mm/åååå
Besked: Skriv en besked til modtageren. Beskeden vil fremgå på selve gavekortet. Hvis du ikke ønsker at skrive en besked, kan du blot lade feltet stå tomt.

  • 5fd89ed37fc8a_gavekort_thumb
* Påkrævede felter
  •   Fri fragt over 750,-
  •   Afhent i butikken
  •   14 dages fuld returret