DIY-inspiration til gør det selv

DIY Inspiration er stedet hvor du nemt og enkelt bliver inspireret til bl.a. kreativitet og kreative projekter til hjemmet eller til krea med børnene. Dette er stedet hvor du finder DIY-guides og inspiration eller stedet hvor du bare kan lade dig inspirere, hvis du elsker at have et DIY-projekt ved hånden. Du kan f.eks. finde guides til, hvordan du laver opbevaringsposer i læderpapir, som kan bruges til rigtig mange ting. Du kan ligeledes finde idéer, inspiration og guides til sæsonens julepynt, påskepynt, kreative indendørsaktiviteter for børnene, inspiration til DIY til hjemmet og meget mere.

10 vare(r)
10 vare(r)

DIY-bolig

DIY hitter lige nu stort inden for boligindretning og kreativitet til hjemmet. DIY-projekter til hjemmet handler om at være kreativ i indretning og dekorering. DIY-trenden er en måde hvorpå du kan skabe et personligt forhold til de ting du har i hjemmet, i modsætning til de ting vi nemt kan købe os til. Vi har i Gavlhusets online shop og hobby butik mange fine bolig- og hobbyartikler til kreativitet i hjemmet, herunder: bogkasser, sættekasser, vaser, mini kommoder og meget andet. Vores træartikler kan bl.a. males med vores populære kalkmaling fra Jeanne d’Arc Living, som giver patina og en smuk vintage stil til dine boligartikler.

DIY-børn

Har du børn som elsker at være kreative, kan du også her finde masser af inspiration og guides til DIY kreative projekter til børnene. Vi har masser af hobbyartikler til kreative piger og drenge og til store og små. Se bl.a. vores udvalg af bøger og papir, posca tusser, dekoration og dekorationsmaterialer under ”kreative børn”. De populære posca tusser er egnede til at tegne og dekorere på stort set alt materiale.

Vi opdaterer vores DIY-inspirationsside løbende. Så vi håber at du kan finde guides og inspiration til de kreative DIY-projekter som du finder interessant. Del også gerne dine DIY-projekter på Gavlhusets Instagram: @gavlhuset_haverslev eller #DIYgavlhuset og følg vores Facebook side Gavlhuset – Kreativ DIY og få endnu mere inspiration til DIY-projekterne.