Decoart Media - Crackle Paste

Decoart Media - Crackle Paste er noget nyt fra DecoArt media. Man kan bruge det med stencils, som en stencil pasta, men man kan også bruge det alene. Det kan tones, man kan male over det. Det er vandbaseret og er ikke giftigt. 118 ml.


Hvis det ønskes kan man male et lag af Media Antiquing Cream (DecoArt media Antik cream), men det skal dog forsegles med Ultra Matte Varnish*, det vil så være synligt gennem det krakelerende pasta. Lad tørre. Størrelsen på revnerne varigere efter tykkelsen af pastaen.


Brug en paletkniv til at påføre pastaen over stencilen og derefter fjerne stencilen mens Crackle Pasten stadig er våd. Som pastaen tørrer, vil den begynde at revne, der vises grundfarven nedenunder. Media Crackle Paste kan også anvendes med en palet kniv til at bygge tekstur. Størrelsen af revner bestemmes af, hvor tykt pastaen påføres. Tykkere lag fører til større revner.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.
Decoart Media - Crackle Paste er noget nyt fra DecoArt media. Man kan bruge det med stencils, som en stencil pasta, men man kan også bruge det alene. Det kan tones, man kan male over det. Det er vandbaseret og er ikke giftigt. 118 ml.Hvis det ønskes kan man male et lag af Media Antiquing Cream (DecoArt media Antik cream), men det skal dog forsegles med Ultra Matte Varnish*, det vil så være synligt gennem det krakelerende pasta. Lad tørre. Størrelsen på revnerne varigere efter tykkelsen af pastaen.Brug en paletkniv til at påføre pastaen over stencilen og derefter fjerne stencilen mens Crackle Pasten stadig er våd. Som pastaen tørrer, vil den begynde at revne, der vises grundfarven nedenunder. Media Crackle Paste kan også anvendes med en palet kniv til at bygge tekstur. Størrelsen af revner bestemmes af, hvor tykt pastaen påføres. Tykkere lag fører til større revner.