Hama Maxi Perler

Hama Maxi perler er den største perle, som findes i Hama rørperler, og måler 10 mm i diameter. Den store størrelse gør Hama Maxi perler oplagt for de mindste aldre – perlerne kan bruges af børn fra 3 år og opefter. Se også resten af vores udvalg af Hama Perler og tilbehør som eksempelvis Hama Mini, Hama Midi, perlesæt og gaveæsker, perleplader, hama opbevaringsboks og andet.

5 vare(r)
5 vare(r)

Billige Hama Maxi Perler

Glem tilbud på Hama Maxi Perler - her finder du dem billigt til fast lav pris. Vores billige priser på Hama kan hamle op med de fleste tilbudspriser, og du kan altid finde dem til samme lave pris her. Så kan du bruge de sparede penge på flere farver og perleplader!

Stort udvalg - Hama Maxi Perler i mange farver

Gå på oplevelse i vores udvalg af Hama Maxi. Du finder Hama Maxi perlerne både som løse perler i flotte farver og mixfarver og samlet i perlesæt og gaveæsker med temaer. På tværs af hele vores sortiment af Hama perler har vi over 150 varianter af Hama artikler. Ud over de løse perler finder ud både perleplader, opbevaringsboks og andet forskelligt tilbehør til Hama Perler. Du kan også komme forbi Gavlhusets fysiske butik i Haverslev, hvor de billige priser på Hama Maxi perler er de samme, men hvor udvalget er endnu større.

Tips til Hama Maxi Perler

Hama Maxi perler er med sin store størrelse særligt velegnet til mindre børn. De er anbefalet til børn over 3 år, imens de mindre Hama perler er anbefalet til børn over hhv. 5 og 10 år. Har børnene passeret denne alder, anbefaler vi i stedet enten Hama Midi perler og Hama Mini perler, da man kan lave endnu flere detaljer og farvenuancer i sine motiver med disse mindre perler.

Vil du stryge Hama Maxi perler sammen på en perleplade, anbefaler vi at gøre dette ved høj temperatur - indstil strygejernet på linned. Læg strygepapir eller alternativt bagepapir mellem strygejernet og perlepladen. Et alternativ til strygningen er at holde perlerne sammen med dobbeltklæbende ark. Med disse klæbeark kan du også fastsætte perlerne på en flade og hænge motivet på væggen.

Hold styr på dine Hama Maxi perler med en Hama opbevaringsboks med masser af rum til de forskellige farver. Prøv desuden denne opsamlingsbakke til nemmere oprydning af løse perler efter brug.