Hama Mini Perler

Hama Mini Perler er den mindste perle i Hama serien og har en diameter på 2,5 mm. På grund af den lille størrelse anbefales Hama Mini til børn på 10 år eller over. Mange voksne bruger også Hama Mini som kreativ hobby, da de er fantastiske til at få flere detaljer frem med flere farvenuancer og linjer - uden at gøre billedet, dvs. perlepladen, større. Vi anbefaler at du bruger en pincet til de mini perlerne. Ønsker du at træne din finmotorik kan du også bruge dine hænder.

Her finder du Hama Mini Perler i 2.000 stk. pr pose, i ca. 50 flotte farver eller mix. Se også resten af vores udvalg af Hama Perler og tilbehør - f.eks. de store Hama Maxi Perler, de populære Hama Midi Perler, perleplader samt perlebøger og inspirationshæfter.

1-36 of 60
1-36 of 60

Hama Mini - Hama Perler til voksne

Hama perler er ikke kun for børn. Mange voksne nyder at sidde med Hama Perler som kreativ hobby. De små perler kræver koncentration og fingersnilde, og Hama Mini perlerne er særligt populære hos voksne, da den lille størrelse og de flere linjer på Hama mini perleplader gør det muligt at lave mere detaljerede og farvenuancerede portrætter. Med flere Hama Mini perleplader sat sammen til en stor perleplade, kan der laves utroligt realistiske afbilleder.

Tips til Hama Mini Perler

Man kan bruge store mængder tid på portrætter med Hama Mini Perler. For at bevare de fine detajler, man har brugt så lang tid på, kan man vælge at bruge klæbeark i stedet for at stryge perlerne sammen - da varmebehandlingen fra strygningen naturligvis smelter en del af perlen og dermed påvirker perlens form. Vælges det alligevel at stryge perlerne sammen, anbefaler vi at benytte dette strygepapir samt at indstille strygejernet på mild varme (uld).

Klæbearkene er desuden dobbeltklæbende, og derved kan perleportrættet fastsættes på en fladde og evt. hænges op.

De små Hama Mini perler kan være svære at få fat i med fingrene. For at lette oprydningen kan du bruge en opsamlingsbakke, der samler perlerne og gør det muligt at hælde perlerne på plads gennem bakkens snævre hals. Det kan i øvrigt gøre arbejdet med perlerne langt nemmere, hvis du bruger en pincet.