Hama Perler og Tilbehør

Her på siden finder du alt i Hama perler, perlebøger, inspiration og perleplader. Hama Perler er en kreativ og udviklende hobby, hvor barnet kan lave sjove og dekorative figurer. Hama Perler er meget populære hos både børn og voksne og her på siden finder du både Hama Mini, Hama Midi og Hama Maxi. Hama Perler fås i forskellige mængder alt efter hvor mange du har brug for. Til de større perleprojekter har vi Midi poser med 6000 stk. til en fast lav pris. Du finder dem ligeledes i 1000 stk. poser til de lidt mindre perleprojekter. Hama Mini har vi i 2000 stk. poser og er fantastiske til at skabe nuancer og detaljer i dine perleprojekter.

Sorter stigende

Tabel Liste

1-36 of 209

Sorter stigende

Tabel Liste

1-36 of 209

Hama Perler i 3 størrelser

Hama Maxi Perler er den største perle som findes i Hama rørperler og måler 10 mm i diameter. Hama Maxi kan bruges af børn fra 3 år og opefter. Leg med perler er en sjov stillesiddende aktivitet, som kan øve barnet i fokusering, koncentration og farvegenkendelse. Perlerne kan bruges til at lave sjove figurer og dyr sammen med vores perlebøger og Hama Perler opskrifter fra bl.a. Anja Takacs samt perleplader. Eller brug dem sammen med elastiksnor til farverige armbånd. 

Hama Midi Perler er en rørperle på cirka 5 mm i diameter og er den mest brugte størrelse perle. Den er anbefalet til børn fra 5 år og opefter. Hama Midi Perlen giver mulighed for at få flere farvenuancer og detaljer i dine perlerier. Lav flotte figurer med Midi perlen til pynt eller gaver. Hama Midi fås i 1000 stk. og 6000 stk.

Hama Mini Perler er den mindste perle i Hama serien og har en diameter på 2,5 mm. Hama Mini anbefales til børn på 10 år eller over. Hama Mini er fantastiske til at få flere detaljer frem med flere farvenuancer eller linjer uden at gøre billedet større. Hama Mini fås i poser med 2000 stk.

Vi anbefaler at du bruger en pincet til dine Mini perler. Ønsker du at træne din finmotorik kan du også bruge dine hænder. Her på siden finder du altid Hama Perler til en fast lav pris.