Hama Perler & Tilbehør

Hama Perler er meget populære hos både børn og voksne. For børn er Hama perler både sjovt og udviklende. Leg med de små perler øver barnets fokusering, koncentration, farvegenkendelse og finmotorik. På samme tid har barnet det sjovt med at lave kreative og dekorative figurer og ting. Brug perleplader og prøv at stryge motivet, så perlerne hænger sammen. Eller prøv at lave farverige armbånd eller pynt af perlerne med elastiksnor, snøre eller wire. Du kan også finde inspiration i perlebøger og Hama Perler opskrifter. Til opbevaring af Hama Perler kan vi anbefale Hama Perler opbevaringsboks med plads til 18 farver.

Sorter stigende

Tabel Liste

1-36 of 203

Sorter stigende

Tabel Liste

1-36 of 203

Billige Hama Perler – Stort udvalg og fast lav pris

Her på siden finder du et stort udvalg af billige Hama perler og tilbehør som perleplader, perlebøger og inspiration. Du kan købe både Hama Mini, Hama Midi og Hama Maxi perler til en fast lav pris hos os.

De populære Hama Perler fås i forskellige mængder, alt efter hvor mange du har brug for. Til de større perleprojekter har vi Midi poser med 6.000 stk. til en fast lav pris. Du finder dem ligeledes i 1.000 stk. poser til de lidt mindre perleprojekter. Hama Mini har vi i 2.000 stk. poser.

Hama Perler i 3 størrelser

Hama Maxi perler

Hama Maxi perler er den største perle, som findes i Hama rørperler, og måler 10 mm i diameter. Den store størrelse gør Hama Maxi perler oplagt for de mindste aldre – perlerne kan bruges af børn fra 3 år og opefter.

Hama Midi perler

Hama Midi Perler er en rørperle på cirka 5 mm i diameter og er den mest brugte størrelse perle. Den er anbefalet til børn fra 5 år og opefter. Hama Midi perler giver mulighed for at få flere farvenuancer og detaljer i dine perlerier. Lav f.eks. flotte figurer til pynt eller gaver med Hama Midi perlerne. Hama Midi fås i 1.000 stk. og 6.000 stk.

Hama Mini perler

Hama Mini perler er den mindste perle i Hama serien og har en diameter på 2,5 mm. Hama Mini anbefales til børn på 10 år eller over. Hama Mini er fantastiske til at få flere detaljer frem med dybere farvenuancer og flere linjer - uden at gøre billedet (perlepladen/mønstret) større. Hama Mini fås i poser med 2.000 stk. Vi anbefaler at du bruger en pincet til dine Mini perler. Ønsker du at træne din finmotorik kan du også bruge dine hænder.