4 kreative aktiviteter, børnene kan fordybe sig i

Måske, du har brug for lidt arbejdsro til dit hjemmearbejde. Måske, ungerne keder sig derhjemme - eller bruger for meget tid på iPad'en. Eller måske, du bare gerne vil være kreativ med dine børn. Uanset hvad, så får du her idéer til fire kreative aktiviteter, som børnene kan fordybe sig i.

 

Idé 1: Gavlhusets hjemmelavede krea-pakker

Nu er det ekstra nemt at være kreativ med ungerne, for vi har samlet forskellige kreative materialer i tema-pakker, der er lige til at gå til!

 

Rabat: Du sparer ift. at købe tingene enkeltvist
Temaer: F.eks. samlet pakke til at male porcelæn
Til børn i de fleste aldre
Gave: Vi pakker gerne ind og sender direkte

Nemt, billigt og sjovt ☺️

> Se alle de kreative tilbudspakker her

 

Idé 2: Leg med fri fantasi

Med lidt forskellige kreative materialer og redskaber er ungerne beskæftiget i timevis! Prøv f.eks. at pynte toiletrullerør og æggebakker eller sten og grene fra naturen!

 

I kan også gøre det nemt og købe denne krea-kasse (der er rabat på lige nu). Kassen er fyldt med kreative projekter og indeholder ALT, hvad ungerne skal bruge til at slippe fantasien løs.

> Se mere om krea-kassen her

 

> Gå på opdagelse i kreative materialer

 

 

Idé 3: Dekoration af... ting!

Posca tuscher er fantastiske - for de kan male på stort set hvad som helst: Pap og papir, sten, plast, metal, træ, tekstiler, glas, porcelæn m.m.
Og så farven vandbaseret, så de er særligt velegnet til børn.

  

     

Køb et sæt Posca tuscher (der er tilbud lige nu - find det på siden her) og sæt ungerne i gang med at pynte sine egne krus, æsker, penalhuse, muleposer og så videre!

> Køb Posca tuscher på tilbud her

 

> Find ting der kan dekoreres

 

Guide til Posca Tuscher: Sådan fikserer du farven

Papir, pap og lærred: Malingen absorberes af sig selv, så den bliver permanent
Sten, plast, metal og træ: Spray efter med klar lak når farven er tør
Tekstil: Malingen absorberes i stoffet. Styg på bagsiden af stoffet, når farven er tørret. Farven vil falme med tiden men kan optegnes igen.
Keramik: Bages i ovn ved 220 grader i 45 min. - lad afkøle og spray da efter med klar lak
Porcelæn og glas: Bages i ovn ved 160 grader i 45 min. - lad afkøle og spray da efter med klar lak

> Køb klar lak til fiksering her

 

 

Idé 4: Modellering med Silk Clay og Foam Clay

De sjove modelleringsmasser Silk Clay og Foam Clay er super seje. De hærder efter tid ude af sin beholder, så figurerne, som børnene laver, bliver faste. Det kan også bruges til at dekorere ting!

  

    

Gør det nemt og køb det her samlede sæt (på tilbud lige nu), som indeholder både modelleringsmasserne og en masse sjovt tilbehør i en samlet pakke.

Du kan også se hele vores udvalg af Silk Clay og Foam Clay. Køber du det løst, anbefaler vi at tilføje kreative materialer som piberensere, rulleøjne, pompomer, fjer og ja, hvad som helst egentligt, som ungerne kan blive kreative med.

> Køb samlet sæt på tilbud her

 

> Se alt til modellering her

 

> Find flere kreative sæt her
 
 
 

Byg krea-kassen op derhjemme

Her fik du et par idéer til kreative aktiviteter for ungerne. Det er sundt og sjovt for dem at være kreative og bruge fantasien - og der skal faktisk ikke så meget til.

Når du først har bygget en god kreativ kasse op derhjemme, med kreative materialer og redskaber at arbejde med, så kan du altid trække den frem, og så har ungerne sunde og sjove aktiviteter i timevis.

Prøv at tage en rundtur i hele vores sortiment af kreative ting til børn.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - og modtag mere inspiration, tips og tricks direkte i indboksen.