Festtilbehør, lys & servietter

Mangler du inspiration og idéer til planlægning af den store eller lille fest, så er du landet det helt rigtige sted. I Gavlhusets ”Fest Sektion” kan du købe alt i festtilbehør, herunder: lys, servietter, bordpynt, DIY invitationer og bordkort og så har vi rigtig mange idéer til en kreativ bordopdækning. Køb karton til invitationer, manillamærker, rhinsten, fold-selv æsker og meget, meget mere.

Sorter stigende

Tabel Liste

1-36 of 1066

Sorter stigende

Tabel Liste

1-36 of 1066

Alt til den kreative fest

Start din planlægning af festen her hvor du får masser af inspiration og idéer til alt i bordpynt, bordopdækning og festartikler til den store dag. Er det konfirmationen som står for døren og konfirmanden har sin helt egen mening og idéer til farvesammensætning, har vi i Gavlhuset alt til invitationer og bordkort, samt de nyeste farver og design i bl.a. IHR servietter fra Vinding og lys i alle størrelser, farver og udtryk. Er konfirmanden ligeledes interesseret i inspiration til DIY bordkort og invitationer, så kig ind på vores Kursusside, hvor der løbende er Konfirmations Workshops her i Gavlhusets lokaler i Haverslev. Se også vores kurser i Scrapbooking Layouts som viser, hvordan dine minder kan foreviges på en smuk og kreativ måde. Vi ved hvor vigtigt det er at skabe minder som glæder mange år ud i fremtiden.

Borddækning og bordpynt

Vores festafdeling har et stort udvalg af festartikler til borddækning, hvad enten det er til bryllup, konfirmation, barnedåb, fødselsdag eller anden festlig begivenhed. Vi har her på shoppen alt det som skal til for, at borddækningen til netop din fest bliver flot og uforglemmelig. Du finder her alt i borddækning og tilbehør – bordkort, servietter, lys, duge, pynt og meget mere. Se vores sektion i borddækning og tilbehør og find det tema som passer til din fest. Eller kig forbi Gavlhuset i Haverslev hvor vi har masser af inspiration til festen og eksempler på temaer til borddækningen. Kontakt eller find Gavlhuset.

DIY bordkort, invitationer og manillamærker

Se vores store udvalg af kort og bordkort i karton til de kreative som ønsker at sætte deres eget præg på invitationer, bordkort m.m. Vi har ligeledes søde fold-selv æsker som kan bruges til små bordgaver til gæsterne, så de på denne måde får et sødt minde med fra festen. Du finder ligeledes masser af festartikler og inspiration til pynt, herunder de meget populære og søde manillamærker. Manillamærker findes i et utal af farver og får ethvert festbord til at se smukt og veldækket ud. DIY manillamærker er blevet stort i bordpynt og fås i farver som passer til resten af farvetemaet for festen. Vores manillamærker er af god kvalitet og passer perfekt til dem som ønsker at sætte deres eget personlige præg på borddækningen. Dekorer bl.a. manillamærkerne med glitter, stempler og udstansede dekorationsemner for et smukt og personligt udtryk.