Fuld returret

14 dages fortrydelsesret

Sikker betaling

Køb med sikkerhed

Fri fragt

v/ min. kr. 750 pr. ordre

Stor fysisk butik

Motorvej E45 - Afkørsel 33

Kreative børn

Lad børnene udfolde deres kreative evner og fantasi med materialer til kreative ting, aktiviteter og kreativ leg.

loading icon

Find masser af kreative ting

Materialer, hobbyartikler og kreativt legetøj til børn. Vi har både ting til kreative drenge og ting til kreative piger. Du finder bl.a. bøger og papir, Posca tusser, dekorationsmaterialer, Hama perler og modellervoks som Silk Clay, Foam Clay og Pearl Clay - og meget mere.

Så står du og mangler materialer og inspiration til kreative ting at lave med børnene, så er du landet på rette sted.

Inspiration til kreativitet og leg

I Gavlhuset synes vi, at kreativitet og fantasi er vigtige kompetencer, som skal udvikles hos børn. Kreativ sans er en vigtig del af børns udvikling. Når børn bruger deres fantasi og deres sanser, udvikler de nye kompetencer - og så er det samtidigt hyggeligt og socialt at lege med kreative materialer. Vi har materialer til leg og kreative aktiviteter for både drenge og piger, inspiration og idéer, der indbyder til mere fordybelse. Brug de kreative idéer og kreative ting til jeres helt egne kreative projekter.

Kreative aktiviteter og leg er for både små og store børn og her på siden finder du hobbyartikler til alle aldre. Mangler du inspiration til kreative projekter med børnene, så følg med på vores facebook side, hvor vi løbende lægger nye og kreative idéer ind, som børnene kan lave. Er dine børn f.eks. optaget af perlerier, har vi et stort udvalg af Hama Perler og andre rørperler samt inspirationshæfter til perlerier med børnene. Vi har bøger og papir til mange slags kreative aktiviteter og vores perlebøger og perlehæfter findes i udgaver, som er egnede til små børn og til de store børn. Så se vores udvalg af perler, perleplader, bøger og papir her på shoppen.

Posca tusser, dekorationsmaterialer og modellervoks

Vi har i Gavlhuset et stort udvalg af Posca tuscher i mange størrelser og farver. Posca tuscher er et stort hit hos børnene, da de kan tegne og dekorere på stort set alt materiale, for eksempel lærreder, sten, bøger og papir, dekoration af materialer i træ m.m. Så har du børn, som elsker at tegne og male på diverse materialer, så er Posca tuscher lige noget for Jer. Du kan se vores store udvalg af Posca tuscher her på siden. Du finder ligeledes et stort udvalg af dekoration og dekorationsmaterialer til børn. Bl.a. har vi materialer som Pearl Clay, Foam Clay, Silk Clay, Posca tuscher, Color Plus maling og tuscher. Disse materialer er perfekte til at dekorere alle vores dekorationsmaterialer til børn, som bogstaver i træ, papfigurer, træfigurer, tekstiler og mange andre artikler i forskellige materialer.