Fuld returret

14 dages fortrydelsesret

Sikker betaling

Køb med sikkerhed

Fri fragt

v/ min. kr. 750 pr. ordre

Stor fysisk butik

Motorvej E45 - Afkørsel 33

Gavlhusets historie

Gavlhuset er en hobbybutik

Hvor du finder masser af hobbyartikler, inspiration og kreative aktiviteter. Butikken emmer af inspiration og kreative idéer og der er i indretningen lagt an til at vores kunders kreativitet kan spire når de går på jagt i butikken. Den hektiske hverdag efterlader vi uden for døren, så du kan få lov at gå på opdagelse i vores kreative verden.

 

Historien

I slutningen af 1980'erne arbejdede Erna som beskæftigelsesvejleder men hun havde en drøm at handle med brugskunst og hobbyartikler. Erna og hendes mand Alex havde god plads på den gl. Kro i Haverslev, så de indrettede et af lokalerne til butik med få gaveting og hobbyartikler. Da motorvejen senere blev etableret, købte Erna og Alex grunden her på Industrivej i Haverslev og opførte i 1996 Gavlhuset med tre små og hyggelige Motelværelser i forlængelse af butikken. Senere kom Motorvejsgrillen også til.

I 2012 overdragede Erna og Alex hobbybutikken til deres datter Lene og hendes mand Steen, som har valgt at føre butikken videre i helt samme ånd. Fokus i butikken er derfor stadig på den gode og nærværende service, et stort sortiment, god vejledning og inspiration, hurtig levering og ikke mindst at give kunderne en god oplevelse.

 

Den gode oplevelse

Vores passion er at fremme kreativitet og skaberglæde. Vi mener at kreativitet skaber oplevelse og derfor arbejder vi hele tiden på at inspirere vores kunder og omgivelser til kreativ udfoldelse. Gavlhuset skal være et fristed for både vores ansatte og vores kunder. Vi har fokus på gode værdier og ønsker at være et sted hvor oplevelser finder sted og hvor inspiration får kreativiteten til at spire.

Varesortiment

I Gavlhuset tilbyder vi et kreativt og underholdende sortiment af materialer og modeller til mange slags hobbies. I butikkens produktsortiment indgår alt lige fra Kalkmaling, DIY Bolig tilbehør, Hama Perler, Posca Tusser, Hobby Maling, Patchwork stoffer, Broderi garn, og ikke mindst et stort udvalg af produkter og materialer som Dies, Stempler, Stencil, Karton og meget mere til Kortfremstilling og Scrapbooking. Har du lysten til at kaste dig over en ny hobby eller fordybe dig yderligere i den hobby du er optaget af nu? Så er Gavlhuset helt sikkert et besøg værd. 

Udover hobby har Gavlhuset også en afdeling med servietter, lys og pynt til festen samt gaveartikler.

 

Events og Arrangementer i Gavlhuset

Gavlhuset afholder forskellige Kort & Scrap caféer, Patchwork caféer og andre kreative arrangementer i butikken. Har du et ønske om at færdiggøre et sy-projekt, papirprojekt eller andet som du er gået i stå med? Så få netop den hjælp du har brug for, til at komme videre med projektet. Du mødes med andre i samme hobby og interesse og har mulighed for at udveksle idéer og erfaringer og netværke med andre. Da vi ligger lige op til motorvej E45 - Afkørsel 33 Haverslev - er vi lette at komme til. Vi har masser af fri parkering og der er altid kaffe på kanden og en siddeplads at finde i vores hyggelige butik.

 

 

Gavlhuset ejes og drives af Lene Bach Nørmølle og beskæftiger 10 ansatte i butikken. Butikken er med sine mere end 600 kvm. og 60.000 varenumre en af landets største hobbybutikker og Gavlhuset har næsten alt i almen hobby til hobbyfolket.