Fuld returret

14 dages fortrydelsesret

Sikker betaling

Køb med sikkerhed

Fri fragt

v/ min. kr. 750 pr. ordre

Stor fysisk butik

Motorvej E45 - Afkørsel 33

Gavlhusets designteam

Vi er så heldige, at vi her i Gavlhuset har, hvad vi synes, er verdens bedste designteam!

 

Alle pigerne står på spring for at dele en masse lækker inspiration til jer rundt omkring.

Særligt i Gavlhusets Krea-Klub, der er en gratis Facebook-gruppe med over 5000 medlemmer, vil I kunne se vores designteam dele deres kreative projekter. En del af vores team laver lives i Krea-Klubben.

Trykker I på deres billede herunder, vil I kunne se en præsentation af livepigerne.

 

Mette

METTE 

Mit navn er Mette, og jeg er en årgang 1991. Jeg har altid været kreativ, og i sommeren 2010 kastede jeg mig ved et tilfælde over kortlavning. Jeg laver i dag en masse forskelligt - kort, layouts, mixed media, æsker og alt muligt andet.

Rikke

RIKKE

Mit navn er Rikke og jeg er 29 år. Jeg bor i Horsens med min kæreste. De seneste år har mine hobbysysler drejet sig hovedsageligt om handlettering, junk journaling en lille smule kort og mixed media.

Gitte

GITTE

Mit navn er Gitte Bøgelund Larsen.

Jeg har altid arbejdet kreativt og har været omkring mange områder. Jeg har hæklet, malet, tegnet, perlet osv. Men de sidste par år er jeg faldet i den store balje med papir.

Jeanette

JEANETTE

Jeg har altid været kreativ, men de seneste år især er det taget til. Kort og scrap er det der fylder mest, især copic farvelægning og dies.

Det er en velkommen pause i en travl hverdag, hvor kreativiteten får lov til at flyde.

Kristina

KRISTINA

Jeg hedder Kristina, er 30 år gammel og bor i Frederikshavn. Jeg har været kreativ på den ene eller den anden måde hele mit liv. Jeg elsker at arbejde med farver - og gerne mange af dem - og så er jeg tosset med kort der foldes/laves lidt anderledes.