•  Fri fragt over 750,-
  •   Afhent i butikken
  •   14 dages fuld returret

Arrangementer i Gavlhuset

I Gavlhusets hyggelige butik og kursuslokaler afholdes der løbende kreative kurser og gratis arrangementer for dig som gerne vil inspireres og netværke med andre inden for kreative hobbyer. Vi glæder os til at se dig i Gavlhuset til hyggeligt samvær, inspiration og vejledning.

Lån vores kursuslokaler

Vidste du, at du i Gavlhuset kan låne vores kursuslokaler til dig og dine veninder, kollegaer, venner ell. familie? Lad vores kursuslokaler være rammen om Jeres fælles hobby og krea aktiviteter. Arrangementet kan kombineres med overnatning i vores motelværelser. Vi sammensætter også individuelle kursusforløb for grupper.

Ring til os på tlf. 98 65 42 07 eller send os en mail: gavlhuset@mail.dk for mere info!

 

Tirsdags café m. Berit Rosenfeldt

Hveranden tirsdag i ulige uger fra 10.00 til 16.00

Kom og vær med til vores hyggelige scrapcafé. Du tager selv dine materialer med og laver lige hvad du har lyst til, om det er små eller store projekter. Desuden er der jo god mulighed for at hjælpe hinanden og bliver inspireret.

Engang imellem vil der være et kortprojekt, som du kan deltage i, hvis du har lyst. Er der kommet nye ting i butikken kan det være muligt at teste dem og se demoer. Butikken er selvfølgelig åben, hvis du mangler et eller andet.

Der er kaffe på kanden – medbring selv brød.

Tilmelding: til Gavlhuset på telefon 98 65 42 07 eller mail: gavlhuset@mail.dk

Antal pladser: 20