Kalkmaling - Vintage Paint

Vintage Paint er et hollandsk firma med stor kærlighed for den ægte nostalgiske og stemningsfyldte nordisk-franske landstil. Man fornemmer tydeligt deres passion for detaljer i designet og deres stemningsfyldte produkter er skabt med omtanke. Her på siden finder du alt det du står og skal bruge, for at give dine møbler eller andre genstande et smukt vintage look. Vi har alle de flotte farver og nuancer, pensler, tilbehør og de fantastiske bøger: Skønne Forvandlinger og Farverige Forvandlinger. Rigtig god fornøjelse.

1-36 of 130
1-36 of 130

Mission & Vision bag Produkterne

Missionen for Jeanne d’Arc Livings produkter er ønsket om, at få den særprægede og karakteristiske stemning frem i vores indretning af boligen. Ligeledes håber de at kunne hjælpe andre, som også brænder for denne stil, med idéer og inspiration som kan hjælpe dem på vej i arbejdet med produkterne. Hos Jeanne d`Arc Living arbejdes der konstant med udvikling af unikke produkter med god kvalitet. Vi i Gavlhuset kan kun give topkarakterer til produkterne fra Jeanne d’Arc Living. Vi er vilde med den nostalgiske og drømmende stil, som du kan tilføre i boligindretningen og i haven. Hvem drømmer ikke om en terrasse i fransk/nordisk landstil? Kalkmaling fra Jeanne d’Arc Living er netop skabt for at give dine gamle møbler nyt liv, men stadig med masser af patina.

Produkter

Jeanne d’Arc Living udbyder et bredt spekter af produkter som hjælper dig med at få den skønne franske/nordiske landstil frem i din indretning. De tilbyder bl.a. et bredt udvalg af kalkmaling, voks, pensler, dekorationsmotiver og stencils og meget andet. Alt i ægte nostalgisk landstil. Den skønne Vintage Paint/kalkmaling fra Jeanne d'Arc Living er vanvittig populær, hvilket nok skyldes at malingen er super nem at arbejde med og hæfter på stort set alle overflader. Alle kan male med kalkmaling og bliver man først fan af det, kan det være svært ikke at gå all in. Så uanset om du vil male dine gamle møbler, opfriske dit tapet eller bare opfriske nogle af boligens pyntegenstande, så finder du det hele her.

Har du brug for hjælp eller vejledning???

Har du brug for hjælp eller vejledning eller har du spørgsmål til vores sortiment af vintage paint eller andet tilbehør? Så er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige butikspersonale, som vil hjælpe dig med dine spørgsmål. Kontakt eller find Gavlhuset.

Kom også gerne forbi vores store hobbybutik i Haverslev, hvor du finder masser af inspiration og idéer til kreativitet til boligen, DIY kalkmaling og masser af andre kreative projekter til boligen.