Gavlhusets Historie

I slutningen af 1980'erne arbejdede Erna som beskæftigelsesvejleder og Erna havde en drøm at handle med hobbyartikler. Erna og Alex havde god plads på den gl. Kro i Haverslev, og der blev indrettet et lokale med få gaveting og få hobbyartikler.

Da motorvejen blev etableret købte Erna og Alex grunden på industrivej og opførte i 1996 Gavlhuset og tre Motelværelser, senere kom Motorvejsgrillen til.

I 2012 overdragede Erna og Alex butikken til Lene og Steen, som har valgt at føre butikken videre i samme ånd. Fokus i butikken er derfor stadig på en god service, et stort sortiment, masser af vejledning og inspiration, hurtig levering og en god snak.

Siden Lene & Steens overtagelse af Gavlhuset er butikken udvidet og i dag er der otte beskæftiget i butikken, hertil kommer flere instruktører indenfor de forskellige hobbies. Gavlhuset er med sine mere end 600 kvm. og mere end 60.000 varenumre en af landets største hobbybutikker og Gavlhuset har næsten alt til hobbyfolket - lige fra standsemaskiner og stencils/dies - mønsterpapir, karton & pynt - stempler og stempelfarver - smykkematerialer - miniature til dukkehuse - patchworkstoffer og tilbehør - det meste til quilling - og diverse hobbymaterialer til børn og almen hobby samt kreativitet til hjemmet.

Du kan altid finde masser af inspiration til din hobby - fx. Har Gavlhuset mange kortmodeller og skabeloner til kort.

Udover hobby har Gavlhuset også en afdeling med servietter, lys og pynt til festen samt brugskunst og gaveartikler.

Gavlhuset afholder kort- og scrap café, patchwork caféer og diverse kurser i butikken - se under kursus her på siden og ring evt. og hør nærmere.

Det er let at finde os, da vi ligger lige op til motorvej e45 - Afkørsel 33 Haverslev - eller tag et kig forbi vores web shop her på siden.