Hama Midi Perler

Hama Midi Perler er en rørperle på cirka 5 mm i diameter og er den mest brugte variant af Hama perler. På grund af størrelsen er den anbefalet til børn fra 5 år og opefter. I forhold til Hama Maxi giver Hama Midi perler mulighed for at få flere farvenuancer og detaljer i dine eller børnenes perlerier. Vi har et stort udvalg af billige Hama Midi Perler, som du kan købe i poser af 1.000 stk. og 6.000 stk. Se også resten af vores udvalg af Hama Perler og tilbehør som eksempelvis hama perleplader, opbevaringsboks, perlesæt og gaveæsker samt andet.

1-36 of 164
1-36 of 164

Billige Hama Midi Perler

Find billige Hama Midi Perler her. Spar dig selv for besværet med at lede efter tilbud på Hama Midi perler, for her finder du dem til en fast lav pris. Så er der ekstra penge tilovers til flere farver og perleplader! Vil du have Hama Midi perlerne så billigt som muligt bør du købe poserne med 6000 stk., hvor prisen pr. perle er billigst.

Stort udvalg - Hama Midi Perler i mange farver

Gå på oplevelse i vores store udvalg af Hama Midi. Du finder Hama Midi perlerne i masser af flotte farver og mixfarver, og vi bestræber os på at have de nyeste varianter, så du og børnene ikke skal gå på kompromis. På tværs af hele vores sortiment af Hama perler har vi over 150 varianter af Hama artikler. Ud over de løse perler finder ud både perlesæt og gaveæsker, perleplader, opbevaringsboks og andet forskelligt tilbehør til Hama Perler. Du kan også komme forbi Gavlhusets fysiske butik i Haverslev, hvor de billige priser på Hama perler er de samme, men hvor udvalget er endnu større.

Tips til Hama Midi Perler

Hama Midi perler er formentlig de mest populære Hama perler pga. den gode størrelse. Med Hama Midi perler kan man lave mere detaljerede og farvenuancerede motiver end ved de store Hama Maxi Perler. Samtidig er de nemmere at håndtere end de små Hama Mini perler. Størrelsen på perlen gør den egnet til over 5 år.

Vil du stryge Hama Midi perler sammen på en perleplade, anbefaler vi at gøre dette ved mellem temperatur - indstil strygejernet på bomuld. Læg strygepapir eller alternativt bagepapir mellem strygejernet og perlepladen. Et alternativ til strygningen er at holde perlerne sammen med dobbeltklæbende ark. Med disse klæbeark kan du også fastsætte perlerne på en flade og hænge motivet på væggen.

Hold styr på dine Hama Midi perler med en Hama opbevaringsboks med masser af rum til de forskellige farver. Prøv desuden denne opsamlingsbakke til oprydning er perlerne efter brug.