Kreativitet til Børn

Lad børnene udfolde deres kreative evner med spændende idéer til indendørs aktiviteter. Her på siden finder du masser af kreative idéer og hobbyartikler til kreativ leg med børn. Se bl.a. vores side med ting til kreative drenge og ting til kreative piger. Vi har på denne side alt til kreativiteter til børn, herunder: bøger og papir, Posca tusser, dekoration og dekorationsmaterialer som Silk Clay, Foam Clay og Pearl Clay, Hama perler og meget mere. Så står du og mangler materialer og inspiration til kreative ting at lave med børnene, så er du landet på rette sted.

 

 

Sorter stigende

Tabel Liste

37-72 of 817

Sorter stigende

Tabel Liste

37-72 of 817

Inspiration til kreativitet og leg

I Gavlhuset synes vi, at kreativitet og fantasi er vigtige kompetencer som skal udvikles hos børn. Kreativ sans er en vigtig del af børns udvikling. Når børn bruger deres fantasi og deres sanser, udvikler de nye kompetencer og så er det samtidigt hyggeligt og socialt at lege med kreative materialer. Vi har noget for drenge og piger, inspiration og idéer, der indbyder til mere fordybelse. Brug de kreative idéer og kreative ting til jeres helt egne kreative projekter.

Kreative aktiviteter og leg er for både små og store børn og her på siden finder du hobbyartikler til alle aldre. Mangler du inspiration til DIY-projekter med børnene, så se også vores side om DIY-inspiration, hvor vi løbende lægger nye og kreative idéer ind, som børnene kan lave. Er dine børn f.eks. optaget af perlerier, har vi et stort udvalg af Perlebøger og inspirationshæfter til perlerier med børnene. Vi har bøger og papir til mange slags kreative aktiviteter og vores perlebøger og perlehæfter findes i udgaver som er egnede til små børn og til de store børn. Så se vores udvalg af perler, perleplader, bøger og papir her på shoppen.

Posca tusser, dekoration og dekorationsmaterialer

Vi har i Gavlhuset et stort udvalg af Poscha tusser i mange størrelser og farver. Poscha tusser er et stort hit hos børnene, da de kan tegne og dekorere på stort set alt materiale, herunder: lærreder, sten, bøger og papir, dekoration af materialer i træ m.m. Så har du børn som elsker at tegne og male på diverse materialer, så er Poscha tusser lige noget for Jer. Du kan se vores store udvalg af Poscha tusser her på siden. Du finder ligeledes et stort udvalg af dekoration og dekorationsmaterialer til børn. Bl.a. har vi materialer som Pearl Clay, Foam Clay, Silk Clay, Poscha tusser, Color Plus maling og tusser. Disse materialer er perfekte som dekoration til alle vores dekorationsmaterialer til børn, som dyr og bogstaver i pap, papfigurer, dyr i træ, træfigurer og mange andre artikler i træ samt terrakotta artikler.