Kurser i Gavlhuset

Kursus - Kort & Scrap - Begynder

v/ Inga og Jette

Torsdag den 27. juni kl. 18.30 – 21.30

Vi finder inspiration fra kort i butikken og fra kort vi har med. Vi hjælper dig igennem processen med det kort du gerne vil lave, og viser dig hvordan grundteknikkerne laves. Vi kan bl.a. komme ind på: skæremaskinen, stansemaskinen, sværter, pynt, brug af stempler og meget andet. Vi vil tale lidt om hvordan man henter inspiration og finder sin egen stil. Kurset er for begyndere i kort og scrap og derfor er der meget fokus på grundteknikker.

Prisen er 125 kr. som inkluderer kaffe og kage. Betaling ved tilmelding på Mobile Pay: 28 71 46 70. Der er plads til 12 deltagere på holdet.

Så først til mølle.

Tilmelding skal ske på tlf.: 98 65 42 07 eller på mail: gavlhuset@mail.dk

 

Embossing kursus for begyndere

v/ Soffie Bonde

Fredag den 28. juni  kl. 17.00 - 20.30

Pris: kr. 129,00

Tilmeldning

Der er 15 pladser og de fordeles efter først-til-mølle. Du tilmelder dig ved at overføre kr. 129,00 til underviser Soffie Bonde på MobilePay 2641 7419. Herefter modtager du en SMS fra Soffie med en bekræftelse på at du er tilmeldt.

Om selve kurset

Dette er et kursus for dig som gerne vil lære at bruge embossing pulver på dine kort projekter. Vi starter med det helt grundlæggende og prøver herefter forskellige teknikker af. Vi afslutter kurset med at bruge de teknikker vi har lært til at skabe et kort udfra. Du kommer til at prøve hvid, klar og glimmer embossing pulver til at skabe smukke resultater med! Efter kurset vil du kunne bruge metoderne derhjemme til at lave flotte kort med. Alle materialer kan lånes og afprøves på kurset.

Hvem kan deltage

Alle som har lyst til at lære at embosse! Dette kursus henvender sig til dig som aldrig før har prøvet at arbejde med embossing pulver. Eneste krav er at du har prøvet at stemple med et stempel og kan arbejde i cm. Resten lærer du på kurset.

Godt at have med

Egen skæremaskine, underlag gerne et der kan tåle varme, en pincet, vådservietter

Hvis du selv har følgende er du velkommen til at tage dette med også: Varmepistol (husk en stikboks!), VersaMark embossing sværte, hvid og klart embossing pulver, blending tool til oxide sværter, oxide sværter i tre nuancer f.eks. 3 grønne sværter el. lign.

 

Børn & Bedste dag

Dato: Lørdag den 29. juni kl. 10.00 – 12.00

Lørdag den 29. juni kl. 10.00 – 12.00 holder vi et ”Børn & Bedste dag” arrangement, for bedsteforældre og deres børnebørn.

Mange børn og forældre har en travl hverdag. Som bedsteforældre har man mulighed for at give sine børnebørn noget som forældre i en hektisk og travl hverdag, ikke altid har tid og mulighed for at give dem. Nemlig tid, nærvær og rummelighed.

Bedsteforældre er så fantastiske til at hjælpe børn med at finde glæde i de langsomme sysler som kræver nærvær og fordybelse og dette er helt sikkert noget et barn vil tage med sig videre i livet. Derfor holder vi et arrangement i Gavlhuset, som netop hylder dette forhold mellem generationer.

Om Arrangementet:

Med i prisen følger materialer til 3 forskellige krea-projekter, som laves på dagen. Der vil være en station hvor barnet laver sin egen sommerfugl/ eller et insekt. En station hvor der dekoreres med rub-ons og en station hvor man farvelægger magneter til køleskabet.

Alle projekter er med i prisen og kan laves i både drenge og pige udgaver. Der er hjælp og gode råd at hente undervejs fra vores personale. Og så er der selvfølgelig kaffe på kanden til Bedste.

Arrangementet er egnet fra 4 år og opefter.

Pris for deltagelse: 25 kr. pr. barn (bedste er gratis) / Der betales ved tilmelding i butikken

Tilmelding skal ske til Gavlhuset på tlf.: 98 65 42 07 eller mail: gavlhuset@mail.dk

Antal pladser: 15 børn med én voksen (Så skynd dig at reservere en plads)

 

Ufo Sy-dage for Begyndere og Øvede

v/ Helle Pedersen

Datoer: Onsdag den 14. august - Kl. 10.00 - 15.00

Tag dit sytøj med i Gavlhuset. Sy-dagene er ikke et kursus men en "Café" hvor du kan få hjælp og vejledning til dine sy projekter.

Så har du et projekt, du er gået i stå med, så kan du tage det med og få hjælp til at gøre det færdigt.

Medbring sygrej.

Butikken er åben og materialer og redskaber kan købes i butikken.

Prisen er 100 kr. Som også inkluderer kaffe og kage. Betaling ved tilmelding enten i butikken eller ved Mobile Pay: 23 30 31 67

Tilmelding skal ske til Gavlhuset: Mail: gavlhuset@mail.dk eller ring på tlf.: 98 65 42 07

 

Scrapbooking Layouts - Gem dine minder for livet

Begynderkursus v/ Marianne Wildau og Betina Olesen

Lørdag den 22. juni kl. 9.30.-16.00

Album til Fotos

Har du længe haft lysten til at lave layouts, men ikke rigtig vidst hvordan du skal komme i gang. Så er her en oplagt mulighed. Layouts er for dig som har en masse fotos, som du gerne vil gøre noget ekstra ud af og fortælle dets historie.

Vi vil vise jer nogle muligheder for hvordan det kan gribes an. Vi inspirerer og hjælper, så når dagen er slut har du lavet dit første layout, og måske allerede i gang med det næste.

Vi vil vise nogle forskellige teknikker undervejs, som kan bruges på dagen eller som du kan tage med hjem som ekstra inspiration.

Til det første layout, skal du medbringe 2 fotos på minimum 10x15, og max 13x18. Tag gerne flere fotos med, så du har lidt at vælge imellem, hvis der skulle blive tid til at lave flere.

Du skal medbringe det værktøj du har… såsom skæreunderlag, skæremaskine el. kniv og lineal. Er der noget du ikke har, kan du enten købe det i butikken, ellers hjælper vi gerne med lån. Karton, mønsterpapir og pynt medbringes hvis du har, ellers kan alt hvad der skal bruges, købes hos Gavlhuset, som har åbent.

Prisen er kr. 200 kr. og inkluderer rundstykker ved ankomst, kage til eftermiddag og kaffe og te ad libitum hele dagen. Frokost og drikkevarer medbringes selv, eller kan købes i enten grillbaren, MC Donalds eller Sunset lige udenfor huset.

MAX 12 deltagere - Først til mølle. Din plads er sikret så snart betalingen er modtaget. Betaling ved Mobile Pay: 22 13 04 59

Tilmelding til Gavlhuset på tlf.: 98 65 42 07 eller mail: gavlhuset@mail.dk

 

Nye Patchwork kurser for Begyndere og Øvede

v/ Helle Pedersen

Hold 1 Dag: Kl. 13.00 - 16.00 - Datoer: Onsdag den 11. sept. - Onsdag den 25. sept. - Onsdag den 9. okt - Onsdag den 23. okt. -

Onsdag den 6. nov. - (Onsdag den 20. nov. opsamling)

 

Hold 2 Aften: Kl. 19.00 - 22.00 - Datoer: Onsdag den 11. sept. - Onsdag den 25. sept. - Onsdag den 9. okt. - Onsdag den 23. okt. -

Onsdag den 30. okt. - (Onsdag den 20. nov. opsamling)

 

Hold 3 Dag: Kl. 13.00 - 16.00 - Datoer: Onsdag den 18. sept. - Onsdag den 2. okt. - Onsdag den 16. okt. - Onsdag den 30. okt. -

Onsdag den 13. nov. - (Onsdag den 20. nov. opsamling)

Her har du mulighed for at lære at sy patchwork. Du har også mulighed for at sy lige det du har lyst til, både på symaskine og i hånden. Der vil hver gang være et forslag til en ny opgave. Du vil også lære nye teknikker og tricks.

Så har du et projekt du er gået i stå med, så kan du tage det med og få hjælp til at gøre det færdigt.

Er du nybegynder??? Så starter vi helt fra bunden. Vi syr i hånden. Der vil blive vist forskellige teknikker og du vil også lære at færdigmontere dit arbejde.

Medbring sy-grej.

Butikken er åben og materialer og redskaber kan derfor købes.

Prisen er 400 kr. for alle kursusgange og inkluderer kaffe og kage. Betaling ved tilmelding enten i butikken eller ved Mobile Pay: 23 30 31 67

Tilmelding skal ske til Gavlhuset: Mail: gavlhuset@mail.dk eller Tlf.: 98 65 42 07

 

Quilling kursus for Begyndere og Øvede

v/ Ulla Stensler Sørensen

Torsdag den 19. september – Torsdag den 17. oktober og Torsdag den 14. november - kl. 18.00 - 21.00

Quilling er en papirteknik, hvor papirstrimler rulles, formes og limes sammen til dekorative designs. Der kan laves helt enkelte figurer til meget komplekse mønstre.

På dette kursus arbejdes med både quilling pen og kam og forskellige teknikker.

Under kurset arbejdes der individuelt efter Karen Marie Klip’s principper. Her har du mulighed for at lære Quilling fra bunden men også lære både nye og mere avancerede teknikker.

Har du et projekt, du er gået i stå med, så kan du tage det med og få hjælp til at komme videre eller gøre det færdigt.

Materialer og redskaber medbringes eller kan købes i butikken.

Prisen er 125 kr. og inkluderer kaffe og kage.

Tilmelding skal ske til Gavlhuset: Mail: gavlhuset@mail.dk eller Tlf.: 98 65 42 07

Betaling: Mobile Pay: 40 71 01 01 (tilmelding er bindende og du betaler ved tilmelding) 

 

Har vi glemt dit kursus??? Nævn det gerne for os. Vi vil gøre hvad vi kan for at dit ønske til et kursus bliver til noget i Gavlhuset.