Konfirmation 2020

Konfirmation er en helt særlig dag - hvad drømmer du om til din konfirmationsfest? Få idéer og find inspiration her på siden.

Borddækning til konfirmation

Lad dig inspirere af borddækningerne herunder. Du finder eksempler på konfirmations borddækning og bordpynt i alverdens farver og temaer for både piger og drenge - med matchende indbydelser og andre kort til konfirmation.

Vælg et konfirmationstema, der passer til dig – eller sammensæt et ud fra forskellige bordopdækninger. Du kan også komme forbi Gavlhuset og få personlig hjælp og vejledning.

1-36 of 72
Konfirmation borddækning - kobber
Starter ved: 20,00 kr
1-36 of 72

Bordpynt til konfirmation

Pynt konfirmationsbordet ud fra din smag og dine interesser. Start med at vælge farver og evt. tema og byg herefter bordet op med en passende dug, levende lys og matchende, foldede servietter.  Fuldend borddækningen og bordpynten med ekstra pynt som eksempelvis brug af snor og bånd, nips på bordet og matchende bordkort og menukort. Vi kan hjælpe dig med både idéer og de materialer, du skal bruge. Se eksempler på bordpynt til konfirmation her på siden eller kom forbi Gavlhuset og få personlig vejledning.

Kort og indbydelser til konfirmation

Kom med på et af vores kurser for konfirmander, hvor du kan lære at lave flotte, matchende invitationer, bordkort, menukort og takkekort. Vores kursusholder er ekspert i kortfremstilling, og du kan lære at lave kortene, præcis som du vil have dem. Vil du have et hestetema, eller måske et fodboldtema til din konfirmation? Uanset, hvad dine interesser er, eller om du blot ønsker flotte, unikke og matchende kort, der falder i din smag, så kan vi hjælpe dig.

Imens du er på vores kursus kan du også lade dig inspirere af 35+ bordopdækninger, der er stillet op i butikken, og af vores mapper med massevis af eksempler på kort til konfirmation.