Gør-Det-Selv Invitationer

Her finder du alt til at lave jeres egne kort til konfirmationen

 

100% Personlige Indbydelser
Puch nemt pynt til inbydelser eller bordet
Dobbeltklæbende Tape gør det hele nemmere
Præcision med Stempler
Unikke indbydelser
Arrow
Arrow
Slider

 

Den 100% personlige konfirmation

At lave kort til konfirmationen er en fantastisk aktivitet for de kreative sjæle, og har stor betydning for den kommende konfirmand.

Indbydelser, bordkort, menukort, takkekort osv., der er mange muligheder for at gennemføre netop jeres tema, og gøre dagen 100% personlig.

Gavlhusets store udvalg giver endeløse muligheder for at lave unikke kort, og du kan finde inspiration ud fra de mange eksempler herunder.
Vi er selvfølgelig også altid klar med personlig vejledning i butikken eller på tlf: 98 65 42 07.

2 vare(r)
Borddækning - Gul - 21-2 borddkninggul212-00
Starter ved: 35,00 kr
Borddækning - Guld / Turkis - 21-1 borddkningguldturkis211-00
Starter ved: 30,00 kr
2 vare(r)
Kom med på et af vores kurser for konfirmander, hvor du kan lære at lave flotte, matchende invitationer, bordkort, menukort og takkekort. Vores kursusholder er ekspert i kortfremstilling, og du kan lære at lave kortene, præcis som du vil have dem. Vil du have et hestetema, eller måske et fodboldtema til din konfirmation? Uanset, hvad dine interesser er, eller om du blot ønsker flotte, unikke og matchende kort, der falder i din smag, så kan vi hjælpe dig.Imens du er på vores kursus kan du også lade dig inspirere af 35+ bordopdækninger, der er stillet op i butikken, og af vores mapper med massevis af eksempler på kort til konfirmation.Bordpynt til konfirmation Pynt konfirmationsbordet ud fra din smag og dine interesser. Start med at vælge farver og evt. tema og byg herefter bordet op med en passende dug, levende lys og matchende, foldede servietter.  Fuldend borddækningen og bordpynten med ekstra pynt som eksempelvis brug af snor og bånd, nips på bordet og matchende bordkort og menukort. Vi kan hjælpe dig med både idéer og de materialer, du skal bruge. Se eksempler på bordpynt til konfirmation her på siden eller kom forbi Gavlhuset og få personlig vejledning.