Borddækning & Tilbehør - Alt til det smukke festbord

Her på siden finder du et stort udvalg af tilbehør til borddækningen, hvad enten det er bryllup, konfirmation, barnedåb, fødselsdag eller anden festlig begivenhed. Med den rette bordpynt er det nemt at dekorere et smukt festbord, som ser indbydende og festligt ud og som passer præcis til den begivenhed du skal fejre. I Gavlhuset finder du tilbehør som duge, bordløbere, diy bordkort, pynt, pyntegrus og meget andet som er med til at skabe den helt rette stemning. Har du brug for inspiration til borddækningen, så kan du finde eksempler på forskellige borddækninger i vores Showroom.

Sorter stigende

Tabel Liste

1-36 of 795

Sorter stigende

Tabel Liste

1-36 of 795

Bordkort & Bordpynt

I Gavlhuset finder du alt hvad hjertet begærer af borddækning og tilbehør. Vi har bl.a. et stort udvalg af smukke bordløbere, diy bordkort, pynt, pyntegrus og meget mere. Der er i løbet af et år mange forskeliige typer fester og begivenheder, som skal fejres, og her på siden finder du det, som passer til lige din begivenhed. Uanset om du skal holde barnedåb, baby shower, fødselsdag, bryllup, kobber-, sølv- eller guldbryllup, konfirmation, studenterfest, sommerfest eller noget helt andet, så har vi lige præcis det som passer til anledningen.

Brug for hjælp eller vejledning???

Har du brug for vejledning eller har du spørgsmål til vores sortiment eller andet, er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige butikspersonale. Kontakt eller find Gavlhuset. Kom også gerne forbi vores store hobbybutik i Haverslev, hvor du finder masser af inspiration og idéer til borddækningen, pynt og tilbehør til festen.