Servietter - Flot borddækning til alle festlige lejligheder

En flot borddækning er med til at sætte prikken over i’et når festen skal være gennemført. Derfor er flotte servietter også et must, når festbordet skal pyntes. Vi tilbyder derfor smukke og farverige servietter til alle anledninger: flotte ensfarvede servietter, mønstrede servietter og servietter med motiver. Her på siden finder du et stort udvalg af bl.a. Middags- og frokostservietter i flotte farver og mønstre i forskellige kvaliteter. Vi har kraftige papirservietter og tekstilservietter i god og kraftig kvalitet. Så uanset hvilken fest du skal planlægge, så har vi helt sikkert de rigtige servietter til lejligheden. Husk at du også kan se vores opdækninger i vores online Showroom, hvis du mangler inspiration til borddækningen.

1-36 of 186
1-36 of 186

 

Servietter til alle anledninger

Find festservietter med motiver der passer til helt særlige lejligheder såsom studenterfest, konfirmation, bryllup, barnedåb eller anden anledning. Vi har et stort udvalg af middags- og frokostservietter i en rigtig god kvalitet og til enhver lejlighed. Så uanset hvilket ønske du må have, så finder du det helt sikkert her hos os. Alle vores servietter er med til at gøre din borddækning flot og farverig eller smuk og enkel, alt efter hvilken stemning du eftersøger. Dyk ned i vores sortiment af servietter og find dem som passer netop til dit behov og ønske.

Flotte Tekstilservietter

Tekstilservietter er lavet ud af et stofligende materiale hvilket gør, at servietten nem at folde og derfor ideel til servietfoldning. Tekstilservietter tager sig rigtig flotte ud på festbordet uanset om de ligger eller er foldet på bordet. De er yderst behagelige at røre ved og bruge under middagen, så de er både smukke at se på og praktiske på samme tid.

Brug for hjælp eller vejledning???

Har du brug for vejledning eller har du spørgsmål til vores sortiment eller andet, er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige butikspersonale, som vil hjælpe dig med at finde festens røde tråd. Kontakt eller find Gavlhuset.

Kom også gerne forbi vores store hobbybutik i Haverslev, hvor du finder masser af inspiration og idéer til borddækningen, pynt og tilbehør til festen.