Alle nyheder i Gavlhuset

Her på siden finder du nyheder i hobbyartikler og nye artikler og inspiration til DIY.  Vi får dagligt nye varer i vores hobby butik i Haverslev og på vores online shop. Vores nyheder på denne side dækker over kategorierne Kort & Scrap, DIY, Kreative Børn, Patchwork og Fest. Du kan her finde nye produkter i bl.a. folie, karton, stempler og nyt i dekoration og dekorationsmaterialer.

1-36 of 2227
Nyhed
Tools - Die - Kvist - 11789 Tools - Die - Kvist - 11789
1-36 of 2227

Nyheder i vores forskellige afdelinger

Kort & Scrap - I vores Kort & Scrap afdeling, både i butikken og på vores online shop, sker der rigtig meget hele tiden. Vi får her nyheder dagligt i alt fra Dies, Stempler, Folie, Karton, Papir, Manillamærker og meget andet. Er du kun interesseret i nyheder fra denne kategori, kan du se alle Kort & Scrap nyheder her. Grundet det konstante flow af nye varer er alle nyheder her delt op i ugenummer. Følg også gerne vores Facebook side Gavlhuset – Kort & Scrap, hvor du altid bliver opdateret med de nyeste produkter i butikken samt masser af input og inspiration fra Gavlhusets Kort og Scrap folk.

DIY - Do it Yourself - DIY er en kategori i rivende udvikling. Fænomenet har i DK eksisteret side 1955 og er den dag i dag blevet en større del af danskernes mentalitet. Vi er mere fokuseret på gør det selv og vi vil gerne sætte vores eget præg på dekoration og indretning af hjemmet. Du finder her på siden de nyeste hobbyartikler til DIY og kreativitet til hjemmet (bl.a. de sidste nye farver og kvaliteter af bomuldsgarn og nye farver af vores kalkmaling fra Jeanne d’Arc Living). Vores kalkmaling er meget populær blandt DIY, da den giver nyt liv til gammelt og får nyt til at ligne vintage. Ønsker du kun at se nyheder fra denne kategori, kan du gå direkte til DIY nyheder her. Følg også gerne vores Facebook side Gavlhuset – Kreativ DIY, hvor du får masser af inspiration og idéer til DIY-projekter.

Kreative Børn - Vi får løbende nye hobbyartikler hjem til kreative børn. Vores posca tusser kommer jævnligt i et nyt farvesortiment og er meget populære hos børnene. Ligeledes er dekoration og dekorationsmaterialer, hvor vi løbende får nye produkter hjem. Vores Foam Clay, Silk Clay og Pearl Clay er blandt nogle af de dekorationsmaterialer som er meget populære hos børnene. Det er nemt at arbejde med, smitter ikke af og klistrer ikke. Vil du kun se nyheder fra Kreative Børn kan du gå direkte til Kreative Børn nyheder her. Følg også gerne vores Facebook side Gavlhuset – Kreativ Børn, hvor du kan få masser af inspiration til kreative aktiviteter med børnene.

Patchwork - Er du til sy og sytilbehør, så se vores nyheder i stoffer og bøger og papir/hæfter til inspiration i Patchwork. Vi får løbende nye flotte og farverige stoffer hjem i butikken og på shoppen. Se Patchwork nyheder her. Følg også gerne vores Facebook side Gavlhuset – Patchwork, hvor du løbende bliver opdateret med nye varer i butikken og inspiration til Patchwork.

Fest - Gavlhusets festafdeling er, ligesom Kort & Scrap, en af de afdelinger hvor der sker rigtig meget. Festafdelingen er en stor del af vores hobby butik og vi har alt i servietter, lys, karton, manillamærker, DIY-bordkort og invitationer og meget mere. Se alle vores Fest nyheder her. Følg også gerne vores Facebook side Gavlhuset – Kreativ DIY, så du løbende kan se hvad der sker i Gavlhusets festafdeling.