Fuld returret

14 dages fortrydelsesret

Sikker betaling

Køb med sikkerhed

Fri fragt

v/ min. kr. 750 pr. ordre

Stor fysisk butik

Motorvej E45 - Afkørsel 33

Stempel værktøj guide

Oprettet d. under Kort og Scrap

Stempel værktøj guide

Brug dit stempel værktøj rigtigt

Stempelværktøj er din nye bedste ven, når du skal have perfekte resultater - hver gang. Lær, hvordan du bruger det korrekt og effektivt gennem vores step by step guide.

værktøj til clear stamp stenmpler

 

Clear stamp stempelværktøjer er en essentiel del af scrapbooking verdenen. Disse specialdesignede værktøjer giver scrapbookere mulighed for at tilføje smukke og detaljerede stempler til deres kreative projekter.

 

Clear stamps er lavet af gennemsigtig silikone, hvilket gør det nemt at se, hvor stemplet placeres på papiret. De kan let fastgøres til en akrylblok, hvilket giver præcise og jævne aftryk. Clear stamp stempel værktøjer åbner op for en verden af kreativitet, hvor scrapbook entusiaster kan tilføje unikke illustrationer, tekster og mønstre til deres scrapbook sider.

Med disse stempelværktøjer kan man skabe personlige og mindeværdige scrapbooking-projekter.

 

Du finder stempelværktøj her

 

 

Step 1 
Læg dit papir helt op i hjørnet og brug magneterne til at holde det fast, så du hele tiden har det i samme position.

stempel værktøj guide

 

Step 2 
Anbring dit stempel på papiret, hvor du ønsker at stemple. Luk låget så stemplet hæftes på låget. 

clear stamp guide

 

Step 3 
Sørg for at holde din sværte lige, når du påfører denne stemplet, så fordelingen bliver bedst mulig. Luk lågen, for at stemple motivet.

scrapping stempel

Step 4 
Er resultatet ikke som ønsket fordi, du måske ikke har fået sværte nok på eller lign, så kan du, når du bruger et stempelværktøj, tilføje mere sværte på stemplet og stemple igen og igen indtil, du får det perfekte resultat.

guide til kort og scrap stempler


Step 5 
Med stempel værktøjet er du sikker på at ramme samme sted hver gang. Lad værktøjet gøre arbejdet og tryk kun let, når du stempler, inden du gentager processen, så du ikke får presset dine stemplede, streger grimme og ujævne.

lær at bruge clear stamp værktøjet


Step 6
Vores erfaring er, at du får det bedste resultat ved at stemple flere gange, med kun en smule sværte på stemplet hver gang, frem for at stemple én gang med for meget sværte på stemplet.
flotte stempler med clear stamp

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar