Fuld returret

14 dages fortrydelsesret

Sikker betaling

Køb med sikkerhed

Fri fragt

v/ min. kr. 750 pr. ordre

Stor fysisk butik

Motorvej E45 - Afkørsel 33

Stempel med 2 farver

Oprettet d. under Kort og Scrap, Hobby

Stempel med 2 farver

Stempling i 2 farver

Stempling med to farver ved brug af clear stamps og Blending Brushes er en populær teknik. Ved hjælp af denne teknik kan man opnå smukke og bløde overgange mellem farverne, hvilket giver et imponerende visuelt resultat.

blending af stempler

 

ed at vælge to forskellige farver blæk kan man skabe en dybdeeffekt og tilføje dimension til stemplet. Det er vigtigt at vælge farver, der harmonerer godt sammen for at opnå det ønskede resultat.

 

Blending Brushes er bløde børster, der bruges til at blende eller blande farverne sammen. Ved at påføre blæk med blending brushes i lette, cirkulære bevægelser kan man skabe en smuk og glidende overgang mellem farverne. Teknikken giver en blød og naturlig effekt, der minder om en aquarel.

 

For at opnå det bedste resultat er det vigtigt at arbejde med kvalitetsmaterialer og øve sig på forskellige teknikker. Stempling med to farver ved brug af clear stamps og Blending Brushes er en sjov og kreativ måde at udtrykke sig på og kan bruges til alt fra kortlavning til scrapbooking og kunstprojekter. Det er en alsidig teknik, der kan tilpasses enhver stil og smag.

 

Find alle sværter til stempler her

Step 1 
Læg dit papir helt op i hjørnet og brug magneterne til at holde papiret fast, så du hele tiden har det i samme position.

stempel farve guide

 

Step 2 
Udvælg to farver sværte. Det nemmeste er at vælge to farver, der er i samme farvegruppe, men i princippet sætter kun fantasien grænser.

blending clear stamp

 

Step 3 
Start med den mørke sværte og påfører den på halvdelen af stempet. Sørg for at holde din sværte lige, når du påfører denne på stemplet, så fordelingen bliver bedst mulig. 

blending mørk farve på stempel

Step 4 
Brug en børste, svamp eller finger til at blende den skarpe stempelkant ud. 

tryk stempel på papir


Step 5 
Påfør den lye sværte nederst på stemplet. Blend igen kanten med børste, svamp eller finger og stempel herefter dit motiv. Gentag processen ved behov. 

clear stamp flot resultat


Anbefaling
Vores erfaring er, at du får det bedste resultat ved at gentage processen en 2-3 gange. Lad værktøjet gøre arbejdet og tryk kun let, når du stempler.
 

SE ALLE STEMPLER HER

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar